RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Különleges programok pedagógusoknak különleges helyszíneken (okt. ...

Különleges programok pedagógusoknak különleges helyszíneken (okt. 22-28.)

A Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében hetente rendeznek különböző, kifejezetten pedagógusoknak szóló programokat. Azonban ezen a héten nem csak a tanárok válogathatnak az érdekes rendezvények közül.

 

Tanárok estje a LUMU-ban

Ingyenes programjára invitál minden kedves érdeklődőt a budapesti Ludwig Múzeum. A rendezvény nevével ellentétben nem csak pedagógusoknak, hanem egyetemi hallgatóknak is szól. A résztvevők megtekinthetik a múzeum kiállításait és betekintést nyerhetnek a látogatóktól elzárt szegleteibe. Az esemény végén egy kellemes, teával kísért szakmai beszélgetésen vehetnek részt.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=123

 

Egy miniszterelnöki otthon az 50-es években

Budapesten található Nagy Imre, az egykori miniszterelnök háza, ami mára emlékházzá vált. Ezen az ikonikus helyen hallgathatják meg a miniszterelnök unokájának előadását. Jánosi Katalin személyes tárgyakkal és emlékekkel gazdagítva mesél Nagy Imre családi körben eltöltött mindennapjairól.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=255

 

A helytörténet szórakoztató!

Bolodár Zoltán a képmutogatás elfeledett szakmáját eleveníti fel a Soproni Múzeumban. A résztvevők egy válogatást tekinthetnek meg a múzeum közel 150 ezer darabból álló fotógyűjteményéből. Az előadás kifejezetten pedagógusoknak szól.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=155

 

A lámpás én vagyok! tematika további programjaiból itt válogathat:

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?id=programok_hu&type=1&mid=-&tid=-&datum=29303132333435&kategoria=001000000000&napszak=0111111

 

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2020MŐF 2019MŐF 2018
Nemzeti Kulturális Alap